sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Munakasrulla

Aloin miettimään isänpäivä aamuna että jos tekisikin brunssin. Yhdeksi ruuaksi tein munakasrullan koska siihen löytyi aineet ja täytteeksi tuli jauhelihaa ja paljon sipulia. 


Rulla:
4 kananmunaa
3dl kermamaitoa
3kukkurallista rkl turkkilaista jugurttia
kourallinen juustoraastetta
suolaa ja basilikaa

Sekoita kaikki aineet ja paista uunivuoassa joka on vuorattu leivinpaperilla 200asteessa n.25min

Tee sillä aikaa täyte:
250g jauhelihaa
1 iso sipuli
3 valkosipulin kynttä
3rkl ketsuppia
1rkl sinappia
suolaa ja mustapippuria

Paista jauheliha ja sipulit, lisää mausteet ja ketsuppi. Lisää rullapohjan päälle ja kääri kääretortun tapaan rullalle.

Nauti vaikka salaatin kanssa lounaana. Olin jo melkein unohtanut tämän herkun :)

3 kommenttia:

  1. Munakasrullaa/pannukakkurullaa tehdään meillä aika usien. Tulevaksi perjantai-illaksi aion tekaista pari kpl, kun on porukkaa iltasella enemmän paikalla. helppoa kun voi tehdä etukäteen valmiiksi ja kuorrutan vaan sitten juustolla uunissa, samalla lämpeneekin. Siitäkin hyvä, että täytteen voi varioida niistä aineksista mitä sattuu kotoa löytymään. Itse tykkään sienimuhennostäytteelläkin.

    VastaaPoista
  2. Juu meilä oli pitkä tauko kun ei tullut tehtyä tätä. Sienimuhennostäytettä en ole maistanutkaan, itse tykkäsin joskus tehdystä salami-paprikatäytteestä. Tätä täytyy tehdä ehdottomasti useammin :)

    VastaaPoista
  3. munakasrullaa voisikin tehdä viikonloppuna,kun on aikaa panostaa aamiaiseenkin =) en ole montaa kertaa tehnyt muutenkaan,kiitos ideasta

    VastaaPoista

marinblogi@gmail.com