sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Lanttu"ranskalaiset"

Nämä ansaitevat ihan ehdottomasti oman postauksensa. Itse valmistan aina ison satsin näitä kerralla koska menevät myös lämmitettynä tahi seuraavaana päivänä sopivat loistavasti kermaiseen lanttumuhenokseen. 

Eivät näytä pelkiltään niin herkuilta kun ovat, mutta ehdottomasti kannattaa kokeilla, vaikka pienillä määrillä ensin.. 

Lanttua kuoritaan, siivutetaan mieleisiksi paloisi, "ranskalaisiksi" ja maustetaan grillimausteella, suolalla, valkosipulilla ja paprikajauheella. Paistetaan 175asteessa noin 45min tai kunnes ovat kypsiä ja tuoksu huumaava.


Käytä normiranskiksien tapaan. Tosi hyviä ja helpottaa saamaan sen puoli kiloa kasviksia päivässä-kiintiön täyteen :) 




1 kommentti:

  1. Nam! Näitä täytyy kokeilla!!! :P *kuola valuu suupielistä* :D - Maarit

    VastaaPoista

marinblogi@gmail.com