torstai 14. toukokuuta 2015

Täytetyt paprikat ja kesäkurpitsat



Nää on aika näppäriä tehdä, kun ei näihin pakko mitään riisiä ole laittaa. 

Tällä kertaa käytin suippopaprikaa ja kesäkurpitsaa. 

Tarvitaan:
2 suippopaprikaa
1 kesäkurpitsa
400g jauhelihaa
1 sipuli
150g juustoraastetta
Suolaa, mustapippuria, pizzamaustetta

Silppua sipuli. Koverra lusikalla kesäkurpitsoista pehmeä keskusta irti. (se käytetään täytteeseen!) 
Paista jauheliha ja sipuli. Lisää mausteet ja kesäkurpitsan keskusta, paista kunnes neste haihtunut. 
Halkaise paprikat ja poista siemenet. Lisää jauheliha paprikoiden ja kesäkurpitsoiden päälle. Ripottele päälle juustoraaste ja paista 225 asteisessa uunissa noin 20-30min. nauti salaatin kanssa. 



1 kommentti:

marinblogi@gmail.com