lauantai 9. marraskuuta 2013

Iki-ihana banoffee






Jokin aika sitten monissa blogeissa kiersi banoffeen ohje ja siitä asti olen haaveillut kyseisen herkun kokeilemisesta. Jossain kohtaa unohdin sitten kuitenkin koko herkun, mutta tohon meidän lähikauppaan imestyi tossa jokin aika sitten kondensoitua maitoa tavallisena ja valmiiksi keitettynä. Itse käytin tähän vamiiksi keitettyä, jolloin valmistusaika vähenee huomattavasti.

Kuva valmiiksi keitetystä kondensoidusta maidosta



Pohja:
300g suklaa digestivejä
100g pehmeää margariinia tai voita

Täyte:
1prk karamellisoitua kondensoitua maitoa
2 isoa banaania
2dl kuohukermaa

Laita leivinpaperi irtopohjavuuan pohjalle niin että paperi tulee pohjan ja reunojen välistä
Murskaa keksit ja sekoita pehmeä margariini joukkoon. Painele vuuan pohjalle ja reunoille. Laita pohjan päälle purkillinen kondensoitua maitoa eli toffeeta. Viipaloi banaanit pohjan päälle ja vatkattu kermavaahto viimeiseksi. Koristele miten haluat. Anna levätä jääkaapissa tunti pari ennen tarjoilua ja irroita varovasti vuuasta.
Nauti!


Tää on tosi makeaa, mutta herkkua. Tällä kertaa tämä pääsi isänpäiväpöytään tarjolle.

































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

marinblogi@gmail.com