sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Jauhelihapiirakka

Itse asiassa, tälläistä en koskaan ole tehnyt :O Siis jauhelihasta piirakkaa, aina on kinkkua, tonnikalaa, kasvista tms.Tämä kuitenkin oli todella positiivinen yllätys, maistui tosi hyvälle ihan salaatin kanssa iltapalana. 



Pohja: 
125g margariinia
3dl vehnäjauhoja
0,5dl vettä

Nypi margariini ja jauho.Lisää nopeasti sekoittaen kylmä vesi joukkoon. Painele piirasvuuan reunoile ja pohjille, esipaista 225 asteessa noin 10min.

Täyte: 
250g jauhelihaa
1paprika
1 tomaatti
puolikas sipuli 
2 valkosipulin kynttä
2dl paahdettu sipuli-kermaa (creme bonjour) 
1 kananmuna
1rkl sinappia
suolaa ja mustapippuria

Paista jauheliha, sipuli ja valkosipuli. Lisää mausteet, sinappi ja kerma. Pilko kasvikset kuutioiksi, jätä paprikasta muutama rengas koristeluun. Sekoita kaikki täytteen aineet ja pistä esipaistetun pohjan päälle.

Kuorrute: 150g juustoraastetta, kirsikkatomaattisiivuja, paprikarenkaita. 

 Laita juustoraaste täytteen päälle, ja lopuksi koristele. Paista 200asteessa noin 30min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

marinblogi@gmail.com