sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Watson-buzzaus

Kuten olen aikaisemminkin maininnut, olen buzzador, joka tarkoittaa sitä että saan aika ajoin testattavakseni erilaisia tuotteita, joita testaan itse ja kerron kokemuksistani esim blogissa ja sosiaalisessa mediassa. Välillä saan tuotenäytteitä jaettavaksi ystävilleni, jotta useampi pääsee tuotetta testaamaan. Tälläisiä ovat olleet esim Viledan mikrokuituliinat ja Doven kosteusvoide . Muuten olen saanut kokeiltavaksi monia juttuja joista voi lukea buzzador-otsakkeen alta.

Nyt sain tammikuun alussa kokeiltavakseni watson tikun.
www.watson.fi
Watson tv-tikku on esimmäinen laatuaan suomen markkinoilla, jonka hinta on 99e, lisäksi kuukausikohtainen käyttömaksu on 9,90e. Laitteen mukana tuli käyttöohjeet jotka olivat hyvin selkeät, eikä ongelmia tullut. Tv-tikku on kuin digiboksi minikoossa, ilman ylimääräisiä johtoja ja tilaavieviä laatikoita.

Ainut "ongelma" oli etä vaikka meillä on 24m netti, ei se Wlanilla ole lainkaan tasaista. Monesti yhteydet pätkii, tulee sekunnin, parin käyttökatkoksia jotka ovat meistä riippumattomia. Ja tähän meidän asuinalueellemme ei saa muuta yhtä nopeaa nettiä kuin tämän.. Joten käyttökatkoksen aikana, ei tietenkään telvisiokuvaa tule tai se pätkäisee pahasti.
Jos omistaa nopean hyvän, luotettavan netin niin suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tätä watson tikkua.

Kun rekisteröityy watson palveluun, voi aloittaa leffan katsomisen yhdellä ja jatkaa toisella laitteella. Tämän kautta voit katsoa tv:tä suorana missä ja milloin vain, kunhan on wlan yhteys. Puhelimen datasiirrolla ei voinut ohjelmia katsoa mutta jos saa napattua jostain wlanista kiinni, niin ei ongelmaa ja näin olympialaisten aikaan se ei ollut lainkaan huono juttu ;)

Meillä on TV seinässä ja kaikki tv:n usb ym paikat ovat takana, jolloin tikkua ei saanut suoraan asennettua. Kuitenkin Vahvistimen kautta saimme kuvan näkymään. Käyttöönotto oli hidasta, päivityksiä ja latauksia oli paljon, mutta ohjeet oli suomenkielisiä ja helppoja.En tiedä, johtuiko se että kuva ei ollut hd-laatuista niinkuin jossain luki ja ääni ja kuva ei ollut synkassa (tv:stä katsellessa) siitä että tikku välitti kuvan vahvistimen kautta vai huonosta nettiyhteydestä vai oliko vakio-ongelma. Kuitenkin esim tabletilla katsottaessa ei ongelmaa ollut. 
Näin pieni tikku, verrattuna esim digiboksiin. 

Tulevaisuudessa tulee varmasti tämä korvaamaan paljon digibokseja, pienen kokonsa ansiosta ja sen että saat tallentaa pilvipalvelimelle puoleksi vuodeksi rajattomasti ohjelmaa. 
Hyvällä nettiyhteydellä suosittelen kokeilemaan ja muutenkin kannattaa tutustua www.watson.fi  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

marinblogi@gmail.com