tiistai 18. maaliskuuta 2014

Mättöateria :D

Josku tekee mieli herkutella oikein olan takaa, mutta itse olen ehdottomasti enemmän suolaisen kuin makean ystävä. Omassa nuoruudessa ei oikeastaan ollut muita kuin hesejä ja mäkkejä joissa käytiin, nyt en moneen vuoteen ole kummassakaan ravintolassa poikennut, kun on ollut ns heseähky ;) Nykyään jotkin kebab-paikatkin tarjoavat hamppareita, mm Turun Malmin ravintola, jotka ovat isoja ja hyviä.

Turkuun on jokin aika sitten avattu uusia ravintoloita ja mm MorriSon's tarjoaa luokattoman hyviä hampurilaisaterioita, huokeaan hintaan (15-20e) Tälläisiä paikkoja ei voi mitenkään verrata esim heseen tai noihin kebabbiloiden hamppareihin. Annokset ovat valtavia ja todella hyviä, suosittelen. Lisäksi olen Turussa testannut Hiili-ravintolan hampparin joka sekin vei kielen mennessään. 

Halusin toteuttaa vastaavan makuelämysen kotona viime viikonloppuna. 

 Hamppareissa on kaksi 100g jauhelihapihviä, oltermanni-cheddaria, salaattia, punasipulia, pekonia, bbq-kastiketta, paprikamajoneesia ja tomaattia. Ranskisten kanssa oli paprikamajoneesia  ja lisänä salaattia, kurkkua tomaattia ja punasipulia. Sämpylöitä paahdoin uunissa muutaman minuutin jotta rapenivat. Vielä parempaa olisi ollut jos olisin itse tehnyt bbq-kastikkeen mutta todella hyvää oli näinkin <3 Ja perunatkin olisi voinut tehdä itse mutta halusin päästä helpolla :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

marinblogi@gmail.com