torstai 14. maaliskuuta 2013

Möller omega-3 pikkukalat

Kuten olen aikaisemminkin maininnut, olen buzzador, eli pääsen silloin tällöin kokeilemaan erilaisia tuotteita ja tällä kertaa möller antoi testattavaksi lapsiperheille tarkoitetun pikkukalat tuotteen. 

Ensin tutkitaan ja hämmästellään mikä on tuo iloisen keltainen paketti. Paketissa saapui 2pakettia pikkukaloja. Yhdessä pakkauksessa on kaloja 45kpl ja suositeltava annosmäärä  on 2kpl päivässä eli yksi paketti riittäisi meidän nelihenkiselle perheelle n. 6 päiväksi. Yhden paketin hinta oli meidän prismassa 11e joten kuukauden setti tulisi maksamaan melkein 50e. Tämä on toki meidän terveydeksemme mutta hinta ehkä liian kova maksettavaksi. Toisaalta aikuiset voivat edelleen jatkaa kalaöljyn nauttimista muussa muodossa niinkuin tähänkin asti ja voisin kuvitella ostavani näitä lapsille rasvahappojen lisäsaannin tueksi. otettavaksi yksi silloin tällöin. Toki paras etu saataisiin säännöllisellä nauttimisella, mutta meillä syödään myös paljon kalaa ym.Näitä on siis saatavana niin apteekeista kuin päivittäistavarakaupoistakin.

kauhean viisaan näköisenä mukamas lukee :D


Omega-3-rasvahapot ja D-vitamiini ovat tärkeimpiä ravintoaineita lapsen terveyden kannalta. Hyvänmakuiset ja pehmeät Möller Omega-3 Pikkukalat sisältävät välttämättömiä omega-3-rasvahappoja (DHA+EPA) ja D3-vitamiinia. D-vitamiini auttaa rakentamaan lihaksia, luustoa ja hampaita. Se on tärkeä myös vastustuskyvylle. D3-vitamiini on ihmisen elimistölle luontainen D-vitamiinimuoto ja on teholtaan parempi kuin D2-vitamiini.Möller Omega-3 Pikkukalat eivät sisällä keinotekoisia väri- tai makeutusaineita eivätkä lainkaan säilöntäaineita. Makeutusaineena on käytetty ksylitolia ja sorbitolia. 

Ensimmäinen reaktio oli veikeä. Kun pakkauksen läpipainopakkauksen aukaisi, tuli todella voimakkaasti tuttifrutti-karkin haju. Kuitenkin siinä oli joku jälkihaju mitä lapset eivät huomanneet, mutta oma nenä sen haistoi. Kalat olivat limaisia ja toisaalta sellaisia kun odotinkin mutta toisaalta hyvin karkkimaisia. Ensimmäisenä hyökyi mieleen muisto omasta lapsuudesta: kaupoista sai ostaa niitä yksittäispakattuja karkkeja, mitkä olivat tosi limaisia ja tuoksuivat voimakkaasti, mm turtles-aiheisena näitä karkkeja oli.. muistaakohan kukaan muu vastaavia? :D

Kalat maistuivat meidän pikkuväelle ja yksi huomionarvoinen asia tapahtui: Meidän atoopikko esikoinen sai selkeän hyödyn tästä! Ranteiden iho mikä on todella paha ja ihan rupinen lähti parantumaan. Tästä innostuneena olen hommanut kalaöljyä lisää ja syöttänyt sitä esikoiselle, kun saa siitä selkeän hyödyn. 
Toki aikaisemminkin me ollaan syöty d-vitaa ja aikuiset lisäksi sillojn tällöin noita kalaöljyjä.. 

 
Tämmöinen sieltä pulpahti.Meillä tosiaan lapset tykkäsivät ja kaikenkaikkiaan kokemus oli positiivinen. Makeutusaineet olivat luonnollisia ja vaikka kalojen räikeän oranssi väri oli "ei niin luonnollinen" niin voisin kuvitella ostavani lisää, varsinkin jos yhtään halpenevat joskus :) 

Ensimmäinen maisteltu :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

marinblogi@gmail.com