sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Suklaakaurakeksit

Jepjep. Meidän pikkukokki oli halukas leipomaan ja yhdessä katsottiin simppeli, suklaahipuilla maustettu kaurakeksi resepti. 
Kuitenkaan reseptissä ei lukenut, eikä äiti huomannut sanoa, että margariinin on jäähdyttävä ennen suklaahippujen lisäämistä, joten ne sulivat ihan kokonaan taikinaan, jo, ennen uuniin menoa... 



Eihän nää ehkä niin hyvä oo kuin olisi hippuina ollut mutta hyviä kummiski :) 

120g voita
1dl sokeria
3dl kaurahiutaleita
3rkl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
1dl suklaahippuja/rouhetta

Sulata voi. Lisää se kaurahiutaleiden päälle ja anna turvota (ja jäähtyä!!) Sekoita sokeri joukkoon  ja kuivat aineet keskenään. Lisää sitten ne kaura-rasvaseokseen. Lopuksi suklaarouhe. 
Tee pellille pieniä kasoja, leviävät paljon. 

paista 175asteessa vajaa 10min, palavat herkästi.. Anna  jäähtyä ennen leivinpaperista irroitusta



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

marinblogi@gmail.com