lauantai 13. syyskuuta 2014

Tosi simppeli jauhelihapizza (pellillinen)

Pohja:
1pss kuivahiivaa
2dl vettä
5-6dl vehnäjauhoja
 3rkl öljyä
ripaus sokeria

Sekoita hiiva ja sokeri vehnäjauhoihin. Lämmitä vesi reilu kädenlämpöiseksi, sekoita öljy ja jauhot kunnes irtoaa kulhosta. Anna kohota liinan alla 20min.

Täyte:
400g jauhelihaa
2isoa valkosipulinkynttä
1iso sipuli
1dl vettä
4rkl tomaatipyrettä
suolaa, mustapippuria, oreganoa

200g juustoraastetta

Paista jauheliha, silputtu sipuli ja valkosipuli. Lisää vesi, tomaattipyre ja mausteet. Anna maustua ja poreilla hetki. 

Kauli taikina pellinkokoiseksi levyksi leivinpaperin päälle. Kaada jauhelihakastike siihen, levitä päälle juustoraaste ja pistä uuniin 200astetta n 20min.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

marinblogi@gmail.com