tiistai 12. helmikuuta 2013

Mikä ihmeen Buzzador?

Aikaisemmin esittelin Doven pure & sensitive rasvaa ja kerroin olevani buzzador. Mikä se sitten on?:

Buzzadorina saat mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, sekä kertoa ystävillesi niistä. Useimmissa kampanjoissa myös ystäväsi saavat mahdollisuuden päästä osallistumaan tuotteiden ja palveluiden testaamiseen.
Ihan niinkuin pääsin Dove-kampanjassa jakamaan 8kpl pieniä purkkeja :)
Se kuinka nopeasti pääset ensimmäiseen kampanjaan mukaan, riippuu siitä kuinka hyvin sovit kampanjan kohderyhmään, jonka asiakas on määrittänyt.
Joissain tarvitaan blogia, joissain halutaan testata lapsille sopivia tuotteista joten lapselliset ovat kohderyhmässä ym.
Kun sovit kampanjan kohderyhmään, saat tietoa kampanjasta sähköpostitse. Sitten pääset valitsemaan haluatko osallistua kampanjaan, vai etkö halua.
Seuraa tätä linkkiä rekisteröityäksesi Buzzadoriksi (minun käyttäjänimi on maritius):

Voit myös lähettää sähköpostiviestin:  Finland maritius  osoitteeseen register@buzzador.com tai lähettämällä tekstiviestin:  Buzzador maritius  numeroon +4560991000 saadaksesi kirjautumistiedot välittömästi. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla pääset viimeistelemään käyttäjäprofiilisi, jolloin pystymme valikoimaan sinulle sopivia kampanjoita.

Jos haluat tietää enemmän mitä Buzzadorina oleminnen tarkoittaa, voit lukea lisää täältä
Ainakin itselle paketti tuli vaivattomasti ja tykkään olla etulinjassa kokeilemasa kaikkea uutta. Jos pääsen muihin kampanjoihin mukan niin tulen kertomaan niistä blogissani :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

marinblogi@gmail.com