Jepjep. Meidän pikkukokki oli halukas leipomaan ja yhdessä katsottiin simppeli, suklaahipuilla maustettu kaurakeksi resepti.
Kuitenkaan reseptissä ei lukenut, eikä äiti huomannut sanoa, että margariinin on jäähdyttävä ennen suklaahippujen lisäämistä, joten ne sulivat ihan kokonaan taikinaan, jo, ennen uuniin menoa...
Eihän nää ehkä niin hyvä oo kuin olisi hippuina ollut mutta hyviä kummiski :)
120g voita
1dl sokeria
3dl kaurahiutaleita
3rkl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
1dl suklaahippuja/rouhetta
Sulata voi. Lisää se kaurahiutaleiden päälle ja anna turvota (ja jäähtyä!!) Sekoita sokeri joukkoon ja kuivat aineet keskenään. Lisää sitten ne kaura-rasvaseokseen. Lopuksi suklaarouhe.
Tee pellille pieniä kasoja, leviävät paljon.
paista 175asteessa vajaa 10min, palavat herkästi.. Anna jäähtyä ennen leivinpaperista irroitusta
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
marinblogi@gmail.com