tiistai 30. joulukuuta 2014

Porsaan kyljys kera juustoisen salaatin


Tää mamma oli varmaankin aika kiltti kuluneen vuoden koska sain uuden puhelimen joulupukilta <3 
Vanhan puhelimen kameran linssi oli jo niin naarmuinen että kuvista ei tullut yhtään mitään, ei se tarkentanut ym. Kameraa ei ollut siis läheskään aina mailla ja halmeilla kun olisi trvinnut joten monet jutut jäi kuvaamatta. Tässä uudessakin on vain 8mpix kamera, mutta ainakin kuvista saa selvää :) 

Porsaan kyljykset: 
Paista kyljyksiä ensin voin ja sitruunaoliiviöljyn seoksessa  molemmin puolin noin 4min/puoli (paksuudesta riippuen) ja mausta suolalla. Toki käy myös rypsiöljy ja tilkka sitruunamehua. 

Laita pannuun noin 2dl vettä ja anna kyljysten muhia noin 15min tai kunnes tuntuvat hiukan pehmenneiltä ja lisää kermaa 2dl sekä suolaa ja pippuria. Tarkista maku. Tarjoile perunan tai riisin ja salaatin kera. 
Meillä oli juustoista salaattia (jäsalaatti, jäävuorisalaattia, punasipulia, ritari-kermajuustoa, tomaattia ja kurkkua.) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

marinblogi@gmail.com