maanantai 8. huhtikuuta 2013

Raejuustolaatikko

Tämä ruoka on ihan törkeän hyvää. Pitäkää mieli avoimena, tuntuu oudolta mutta maistuu esim salaatin seuralaisena ihan hirveen hyvälle.


Alkuperäisen ohjeen bongasin karppaus.infosta mutta tein omannäköisen version. Tämä voisi maistua esim muusin kanssa todella hyvälle. Annoksia tulee noin 8, sillä on todella tuhtia tavaraa!

Tarvitaan:
200g raejuustoa
600g jauhelihaa
2 isoa porkkanaa
2 isoa sipulia
1dl juustokermaa 
1dl kuohukermaa
2 kananmunaa
puolikas aurajuusto
puolikas koskenlaskija
(tai kokonainen toista juustoa :D ) 
 (suolaa) pippuria, paprikamaustetta. 
juustoraastetta

Paista jauheliha ja raastettu porkkana ja silputtu sipuli. Sekoita kaikki aineet keskenään ja lisää tarvittaessa suolaa. jutoraastetta pintaan
Paista 225asteessa puolisen tuntia/kunnes pinta saa väriä.

Tuhtia on joten tarvitsee kevyttä salaattia kylkeen, tai jotain muuta kasvista, mutta tosi hyvää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

marinblogi@gmail.com