sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Buzzaus: Vileda mikrokuituliinat

Olen buzzador, joka siis tarkoittaa että pääsen aika ajoin testaamaan erilaisia asioita, mm doven rasvaa, maxim urheiluravinteita ym

Tällä kertaa pääsin testaamaan Viledan mikrokuituliinoja. Paketissa  tuli Universal- siivousliina Window-ikkunaliina, bath-kylpyhuoneen sieniliina, kitchen-keittiöliina, sekä bad-näytönpuhdistusliina (nimet avautuvat viledan sivuille jos haluatte lisää infoa tuotteista)

Ehdottomasi eniten käytössä on ollut tuo keittiöliina. Se on ihan uskomaton miten helpoti se irrottaa pinttyneenkin lian tiskipöydästä ilman pesuainetta. Liina oli ollut käytössä reilu viikon kun nakkasin sen eka kerran pesuun: pesusta tullessa oli kuin uusi.Ostan ehdottomasti toisenkin ja ei yhtään haittaa liinan kaunis väri!



Toiseksi käytössä on paljon ollut ikkunaliina. Meidän eteisen lipatojen päällä on lasilevyt joten sormenjälkiä niissä on aina. Lisäksi kahden lapsen kanssa ikkunatkin saavat oman kuorrutteensa sormenjäljistä aika ajoin . Tällä ikkunaliinalla saa puhtaat pinnat ilman pesuainetta. Kastat vaan hiukan veteen ja avot, ilman raitoja ja nukkaa lähtee jäljet irti. 


Wc liina oli myös hyvä, mutta mitään ihmeelistä eroa en huomannut tavalliseen rättiin tahi muuhun siivousliinaan. Asiaan saattaa kylläkin vaikuttaa että en osaa pestä wc:tä ilman pesuainetta, ihan jo tuoksunkin takia. Tosin toinen puoli kyllä kiillotti hanan kiitettävästi!

Tuo nääytönpuhdistusliina toimi moitteettomati. Ainakin miehen badfonesta lähti sormenjäljet heti ja mies totesi että niin lähti silmälaseistakin :D 
 Lisäksi jaoin noita universalliinoja siskolle, äidilleni, työkavereilleni (siivoojia) ym Keneltäkään en kuullut pahaa sanottavaa, päinvastoin. Hienosti lähti pölyt eikä jäänyt sellaisia pölyraitoja niinkuin useimmiten jää mustaan lipastoon, tv-tasoon tai vastaaviin

Itsehän työskentelen siivoojana joten tiedän viledan tuotteista muutenkin, meillä töisä käytössä monia vileda-professionals tuotteita. Mieletäni loistavia tuotteita ja sellaisia perusluotettavia, että aina tietää mitä laatua saa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

marinblogi@gmail.com