sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Lihamakaronilaatikko (munaton)


Tällä kertaa tein vähän erilaisen makaronilaatikon. Jääkaapissa oli lähes kokonainen koskenlaskijajuusto joten laitoin sen maito-kerma seoksen kanssa makaronin joukkoon. Tuli toooosi hyvää...

Tarvitaan: 
1pss makaronia
750g naudan jauhelihaa
3dl maitoa
2dl kermaa
sipuli
2 vvalkosipulinkynttä
mustapippuria, suolaa, paprikajauhetta
1pkt koskenlaskija voimakasta

Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Paista jauheliha ja sipulit. Keitä makaroni kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita jauheliha ja makaroni, lisää mausteet ja pieneksi pilkottu koskenaskija-juusto. Paista uunissa noin 30min, kunnes laatikko alkaa kiinteytyä. Naati ketsupin kanssa :P 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

marinblogi@gmail.com