Raparperikiisseli:
250 g (5 dl) paloiteltua raparperia
1 l vettä
1 dl sokeria
4-5 rkl perunajauhoa
1 dl vettä
Kuori ja paloittele raparperit. Keitä raparperipaloja vedessä 10-20 minuuttia. Sekoita tärkkelys 1 desilitraan vettä. Anna pulpahtaa ja jäähdytä.
Kuutamokiisseli:
5dl täys maitoa
½dl Maizenaa (maissitärkkelys)
½dl aitoa vaniljasokeria (esim. dr oetker)
1 keltuainen
Sekoita kaikki ainekset kattilassa tasaiseksi. Sekoittele koko ajan kunnes seos pulpahtaa. Anna kiehua sekoitellen noin minuutti, jäähdytä.
Kaada jälkiruoka-astian pohjalle ensin kuutamokiisseliä ja sen päälle raparperikiisseliä. Nauti :)
Ai että,tykkäisin...hyvältä näyttää :)
VastaaPoista