Itse pidän stroganoffin mausta enemmän kuin normaalista kastikkeesta, joskin tämä jakaa mielipiteitä paljon suuntaan ja toiseen :)
Tarvitaan:
400g makkaraa
1 sipuli
1rkl voita
3rkl vehnäjauhoja
4dl vettä
2tl soijakastiketta
3rkl ketsuppia tai tomaattipyrettä
suolaa, mustaippuria, persilijaa
vajaa 1dl kuutioitua suolakurkkua
1dl kermaa
Kuullota pilkottu sipuli ja makkara voissa. Lisää jauhot ja anna ruskistua. Lisää sitten tomaattipyre/ketsuppi, soijakastike ja vasikkafondi. Sekoita. Lisää sitten vesi hyvin sekoitten samalla.
Lisää mausteet, anna kiehua noin 10min. Viimeisenä joukkoon kerma, kastikkeen kiehautus ja lopulta suolakurkkukuutiot.
Tarjoile keitettyjen perunoiden tai perunamuusin ja salaatin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
marinblogi@gmail.com