torstai 29. toukokuuta 2014

Makaronisalaatti

Makaronisalaatti on helppo tehdä ja se on todella muuntautumiskykyinen. Sitä voi tarjoilla juhlissa, illanistujaisissa, arkiruoan kaverina tai vaikka grillimakkaran lisukkeena. Siihen voi käyttää kalaa, kanaa tai lihaa. Tai pelkkiä kasviksia. Päätä itse.
Tässä kasvisversio jauhelihapihvien ja uusien perunoiden kaveriksi.
Makaronisalaatti:
2dl makaronia (kuivana) 
Kurkkua
Tomaattia
Suolakurkkua
Puolikas jäävuorisalaatti
10kpl (kalamata) oliiveja 
Desi herne-maissi-paprikaa 
Puolikas punainen paprika


Keitä ja jäähdytä makaroni. Kiehauta he-ma-pa ja jäähdytä. Pilko oliivit ja muut kasvikset kuutioiksi. Sekoita kaikki aineet keskenään.

Kastike:
1dl kermaviiliä
0.5dl majoneesia 
Töräys sinappia
Suolaa, mustapippuria ja paprikajauhetta
1 valkosipulinkynsi

Pilko valkosipuli ja sekoita se ja muut aineet keskenään. Sekoita salaatin ja makaronin joukkoon. Jos haluat salaatin rapeana, lisää se juuri ennen tarjoilua. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

marinblogi@gmail.com