Makaronisalaatti on helppo tehdä ja se on todella muuntautumiskykyinen. Sitä voi tarjoilla juhlissa, illanistujaisissa, arkiruoan kaverina tai vaikka grillimakkaran lisukkeena. Siihen voi käyttää kalaa, kanaa tai lihaa. Tai pelkkiä kasviksia. Päätä itse.
Tässä kasvisversio jauhelihapihvien ja uusien perunoiden kaveriksi.
Makaronisalaatti:
2dl makaronia (kuivana)
Kurkkua
Tomaattia
Suolakurkkua
Puolikas jäävuorisalaatti
10kpl (kalamata) oliiveja
Desi herne-maissi-paprikaa
Puolikas punainen paprika
Keitä ja jäähdytä makaroni. Kiehauta he-ma-pa ja jäähdytä. Pilko oliivit ja muut kasvikset kuutioiksi. Sekoita kaikki aineet keskenään.
Kastike:
1dl kermaviiliä
0.5dl majoneesia
Töräys sinappia
Suolaa, mustapippuria ja paprikajauhetta
1 valkosipulinkynsi
Pilko valkosipuli ja sekoita se ja muut aineet keskenään. Sekoita salaatin ja makaronin joukkoon. Jos haluat salaatin rapeana, lisää se juuri ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
marinblogi@gmail.com